Natuurlijk wandelen door de bloemenvelden!

Jaarlijks werken vele bloembollenkwekers en landeigenaren mee aan onze wandel 2 daagse, zodat het grootste deel van de wandeltocht dóór hun bloemenvelden kan lopen, wég van de weg. Hiermee ontstaat dus een unieke tocht! Van dichtbij kan de geuren en kleurenpracht van Tulpen, Hyacinten, Narcissen en vele bijgewassen worden bewonderd.

Op zaterdag 18 en zondag 19 april 2020 vind dit evenement weer plaats. Lees hier meer informatie over o.a. de deelname.

Wandel- en fietsroutes

Er zijn meerdere wandelroutes uitgezet en bewegwijzerd met bordjes. De afstanden varieren van 5 tot ruim 20 kilometer. Jaarlijks worden er nieuwe routes gemaakt om zo onze deelnemers steeds een nieuwe wandeltocht te bieden. Voor de fietsers is er de dagen van de Bloemen2daagse ook een fietsroute van ongeveer 35 kilometer.

Langs de routes zijn enkele rustplaatsen opgesteld, waar genoten kan worden van een lekker vers kopje koffie of thee en versterkende versnaperingen.

In 2019 is het gehele bedrag naar het goede doel, de Stichting Metakids, gegaan. Zij zet zich in voor kinderen met stofwisselingsziekten. Wist u dat stofwisselingsziekten de belangrijkste doodsoorzaak is bij kinderen tot 16 jaar?

De Lions Club Anna Paulowna is een service club waarvan de leden zich geheel vrijwillig inztten voor Goede doelen. Voor nadere informatie kunt u mailen naar anna.paulowna@lions.nl.